Prijava

Vaša prijava

Nagrađivana predstava Scene Gorica na Noći kazališta


Scena Gorica i ove godine uključit će se u manifestaciju Noć kazališta, koja ove godine slavi 10. obljetnicu pokretanja. Na repertoaru goričkog kazališta naći će se nagrađivana predstava „Tonka Bontonka“, autorica Dunje Fajdić i Jelene Radan. Režiju potpisuje Morana Dolenc, a u njoj glume Dunja Fajdić i Igor Baksa. Predstava se bavi pitanjem bontona, odnosno odgovara na pitanja što je on, kakvo je njegovo mjesto u današnjem svijetu i kako ga djeca usvajaju, a sve na zabavan i vizualno začudan način, kroz kombinirano lutkarstvo i glazbu s tekstom u stihu i rimi.

– Ove godine predstava je osvojila nagradu publike na festivalu u Bačkoj Palanci, osvojila je i nagradu za najbolji tekst ove godine na Assiteju u Čakovcu. Predstava garantira dobar provod kako za djecu tako i za odrasle – pohvalila se Mia Krajcar, umjetnička voditeljica Scene Gorica.

Kao i sve predstave koje će se održati u sklopu programa Noć kazališta, ulaz na ovu predstavi bit će besplatan.

– Ulaznice se dijele od 17 do 19 sati, rezervacija nema, svi zainteresirani moraju doći na lice mjesta po ulaznice – rekla je umjetnička voditeljica Scene Gorica.

Predstavu „Tonka Bontonka“ možete pogledati u subotu od 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu.


Vježba evakuacije