Prijava

Vaša prijava

Ivana Cesarec i službeno predsjednica Dinama Hidrela


Sinoć je u prostorijama županijskog prvoligaša Dinama Hidrela održana izvanredna, ujedno izborna sjednica Skupštine. Sjednicom su ravnali Zvonko Šafranko, živuća legenda Dinama Josip Đuksi i sama Ivana Cesarec.Za predsjednicu je jednoglasno izabrana Ivana Cesarec, prva žena u povijesti Turopolja, a vjerojatno i puno šire, koja će voditi nogometni klub. Evo dio izlaganja gospođe Cesarec, inače profesorice engleskog jezika u OŠ Novo Čiče.

Foto: Mato Paviša

“Nakon obnašanja funkcije tajnice i ostavke sada već bivšeg predsjednika Franje Anića, odlučila sam se prihvatiti vrlo zahtjevnog volonterskog posla zbog mladih nogometaša raspoređenih u čak osam selekcija. Vjerujem u svu moguću podršku svih izabranih u Upravu kluba pa i ostalih članova. Svečanu Skupštinu povodom 70 godina od osnutka, ujedno i izvještajnu planiramo održati u prosincu.”

Foto: Mato Paviša

Za dopredsjednike su izabrani Josip Šantek i Marijan Milanščak, sportski direktor je Ilinko Duvnjak, blagajnik Goran Cesarec, tajnik Josip Duvnjak te članovi Zvonko Šafranko, Željko Žugaj, Željko Slivak, Ivan Zitek i Željko Hemen. U nadzornom odboru su Tomislav Jurišić, Miroslav Žarina i Željko Valec. Skupštinarima je govorio ispred MO Novo Čiče i Nikola Šimac i obećao također svu moguću pomoć i podršku.

Foto: Mato Paviša