Prijava

Vaša prijava

Lovački meni, lovačka izložba i za kraj – lovački ples


U Velikoj Gorici sutra će se okupiti lovci iz cijele Zagrebačke županije. Očekuje se dolazak 250 uzvanika na Lovački bal koji organizira Lovni ured Velika Gorica. Organizatori su pripremili bogati zabavno-gastronomski program.

– Lovci sa svojim suprugama, kao i lovkinje sa svojim supruzima, moći će od 19 sati pa do nešto iza ponoći uživati u glazbi i u bogatom lovačkom meniju – otkrio nam je Slavoljub Marčićev, tajnik Lovačkog saveza Zagrebačke županije.

U sklopu zatvaranja 15. Dana lovstva u Zagrebačkoj županiji u hotelu Phoenix danas od 18 sati bit će postavljena izložba lovačkih trofeja s goričkog područja. Svi zainteresirani mogu je pogledati do nedjelje.

– Moram napomenuti da je to vrijedna postavka i bilo bi dobro da je građani vide, naročito djeca iz vrtića i osnovnih škola. Riječ je o primjercima divljači u prirodnoj veličini, čije se stanište nalazi na području Velike Gorice i okolice – dodao je Marčićev.

Osim izložbe, posjetitelji večeras mogu poslušati predavanja o “Gospodarenju sitnom divljači”, “Gospodarenju divljom svinjom” i “Američki metilj i afrička svinjska kuga”.