Prijava

Vaša prijava

FOTO Raspoloženi Polet nadigrao bezvoljni Klas


Polet je po hladnom vremenu bio dovoljno ”vruć” da nadigra Klas u posljednjem jesenskom kolu i s tri pogotka u drugom poluvremenu osvoji tri boda i preskoči Mičevčane na prvenstvenoj ljestvici. Gosti su došli u vodstvo nakon što je Tomislav Zekić obranio udarac s lijeve strane, ali Bernard Blažinić je odbijanac poluvisoko zabio u nebranjeni dio mreže. Momčad domaćina nije našla protuodgovor na discipliniranu igru gostujuće momčadi i pokušala je, ‘preskačući’ sredinu terena, dugim loptama nešto učiniti. Momčad iz Buševca svoje napade vodila je preko krilnih pozicija i imala je dvije zrele prigode.

Utakmica je rezultatski prelomljena kada je Ivica Sučić pobjegao po desnoj strani i s korner linije pored domaćih stopera ubacio na drugu vratnicu gdje se nečuvani Blažinić samo naklonio i glavom spustio loptu u donji kut za 0:2. Nemoć domaćih, pa i neozbiljnost, kažnjena je trećim pogotkom u njihovoj mreži kada je Zekić u posljednjoj minuti nesmotreno izgubio loptu i David Bobesić je neometano postavio konačan rezultat šaljući loptu u prazna vrata.

Polet će s 27 bodova (15 8 3 4 26:14 27) prezimiti na 5. mjestu, Klas će se s 26 bodova (15 8 2 5 28:24 26) smjestiti između 6. i 8. mjesta.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 15. kolo

NK Klas – NK Polet 0:3 (0:0)

Mičevec. Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 50. Subota, 17.11.2018., 14 sati. Sudac: Ivan Čužić. Pomoćnici: Mateo Radić i Josip Vitez (svi Velika Gorica). Strijelci: 0:1 – Blažinić (55), 0:2 – Blažinić (85), 0:3 – Bobesić (90).

KLAS: Zekić, Butković (cap.), Knez, Zelenika, Kundih, Pandža, Fišer (od od 73. Marinčević), Bedeković(od 62. Marković), Bubalo, Matić (od 46. Vidović), Dilberović. Trener: Damir Dittrich.

POLET: Bradić, Tičarić, Skrbin, Pejak, Brajković (od 88. Kovačević), Sučić, Sovina, Robić (od 57. Jušić), Stuparić, Blažinić (od 86. Mikulić), Bobesić. Trener: Mario Paviša.