Prijava

Vaša prijava

Goričke suze u ‘Zvijezdama’: Ana pjevala, njezin Bruno pjevao i plakao


Sedam godina zajedno su bili u bendu Ritam ulice, u posljednje vrijeme nastupaju kao duet jednostavnog naziva Ana&Bruno, a u međuvremenu su 22-godišnja Ana Rovišan i 21-godišnji Bruno Banfić, oboje Velikogoričani, postali i par. Zajedno su – slučajno ili voljom produkcije, sad je sasvim svejedno – nastupili i u RTL-ovu glazbenom showu zvijezde, koji je emitiran u subotu navečer.

Prvi je na scenu izašao Bruno i predstavio se žiriju s pjesmom Faith, originalno u izvedbi Georgea Michaela.

– Pa ja znam ovog malog! – uzviknuo je Jacques Houdek nakon što je odlučio podići svoju stolicu i vidjeti tko stoji iza ovog nastupa.

Dizali su se i svi drugi, jedan po jedan, a kad je i Nina Badrić odlučila da želi vidjeti tko to tamo pjeva,  Jacques je poželio pohvaliti se koliko je upućen.

– Nina, jel znaš tko je ovaj mali? Ne znaš?! Pa od Banfićke nećak, dečko je iz Gorice – ponosno je isticao Houdek.

Svi članovi žirija na kraju su dočekali kraj pjesme gore, što je značilo da Bruno prolazi u sljedeći krug audicije.

BRUNIN NASTUP POGLEDAJTE OVDJE

Međutim, njemu je to bilo manje važno ove večeri. Naime, malo nakon njega na scenu je izašla njegova Ana. Ona je odabrala pjesmu Nore Jones, veliki hit Sunrise, a njezin Bruno se pridružio žiriju. Smjestio se u podnožje stolice na kojoj sjedi Andrea Andrassy i pratio nastup svoje djevojke.

– Pa lijepo pjeva curica tvoja – opet se prvi javio Jacques, a onda se Andrea obratila svom “cimeru” Bruni.

– Kaj veliš, jesi zadovoljan – upitala ga je, a kad se Bruno okrenuo, vidjela je suze u njegovim očima.

A daaaj, on plače… Sad ću se i ja rasplakati – raznježila se Andrassy.

ANIN NASTUP POGLEDAJTE OVDJE

Bruno je, potpuno obuzet emocijama, u sličnom stilu ispratio Anin nastup do kraja, nikako nije uspjevao zadržati suze, iako se više zapravo nije ni trudio. Uglavnom, i kraj Anina nastupa cijeli je žiri dočekao s podignutim stolicama, što je značilo da je ova večer uspjela. Bruno i Ana su prošli, donijeli su gomilu emocija u show, a zadovoljan je bio i njihov sugrađanin Jacques. Sasvim dovoljno da Goričani “osvoje” RTL-ov popularni show na jednu večer…