Prijava

Vaša prijava

FOTO Tri pobjede VG Stanfara za visoki plasman


Bogat stolnoteniski dan jučer u Gradskoj sportskoj dvorani u kojoj su paralelno igrani susreti seniorki i seniora Prve lige. Zabilježene su tri pobjede, djevojke su bile uvjerljive u obje utakmice, a muški su ostvarili minimalnu pobjedu. Zara Ilić je protiv iskusne Sunčice Martinec izgubila prva dva seta i u trećem bila u minusu (3:7). Izvukla je i taj i četvrti set, ali je u petom dospjela u izgubljenu situaciju (5:9). Nije se predala, sa šest uzastopnih poena dobila je i set i meč! Mirjana Lučić i Mia Ivanković su lakše pobijedile svoje suparnice, kao i u igri parova, za maksimalnu pobjedu. Slično je bilo i u poslijepodnevnom susretu protiv djevojaka iz Svete Nedelje.

Stolnotenisači su minimalno porazili drugi sastav Pule, iako je Martin Petrović ‘visio’ u prvom susretu. Srećom za domaće, pobijedio je i žurno otišao iz dvorane (fakultetske obveze). Zamijenio ga je gosp. Miljenko Radočaj, koji stolni tenis još igra u konkurenciji veterana u kategoriji ’60 +’!! Njegov meč protiv srednjoškolca Andrije Milomanovića bio je apsolutni hit dana začinjen pobjedom. Marko Habijanec je dobio dvije pojedinačne partije, a Karlo Javor je obje izgubio.

Galerija fotografija

Prva hrvatska stolnoteniska liga (m) – Zapad, 04. kolo

STK Velika Gorica Stanfar – STK Pula II 4:3

Petrović – Vekić 3:2, Habijanec – Milomanović 3:0, Javor – Franjul 0:3, Habijanec/Javor – Vekić/Franjul 2:3, Radočaj – Milomanović 3:1, Javor – Vekić 2:3, Habijanec – Franjul 3:0.

Prva hrvatska stolnoteniska liga (ž) – Zapad, 04. kolo

STK Velika Gorica Stanfar – STK Zabok 4:0

Ilić – Martinec 3:2, Lučić – Fučkar 3:1, Ivanković – Arapović 3:0, Ilić/Ivanković – Martinec/Arapović 3:0.

STK Velika Gorica Stanfar – STK Sveta Nedelja-Novaki 4:1

Ilić – Milošević 3:0, Lučić – Ljubej 3:0, Ivanković – Kovačević 3:2, Ilić/Lučić – Milošević/Ljubej 2:3, Ilić – Ljubej 3:0.


Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. - 2018.

Rušenje gospodarske zgrade u dvorištu PŠ Lukavec