Prijava

Vaša prijava

Odbojkašice HOK Gorice druge u Novom Mestu


U nedjelju 25. studenog 2018. ženski Hrvatski odbojkaški klub Gorica sudjelovao je na turniru u Novom Mestu u Sloveniji s tri selekcije djevojčica godišta 2004./2005. i 2006./2007. a one najmlađe odigrale su i u konkurenciji male odbojke. U najstarijem godištu turnir je održan u dvije skupine: a) POK Krško, OK Karlovac i HOK Gorica i b) ŽOK Novo Mesto, OK Kostanjevica i ŽOK Črnomelj.

Foto: Mato Paviša

U mlađem uzrastu sudjelovali su isti klubovi a Gorica, Novo Mesto i Kostanjevica imale su po ekipu više. U ovim dobnim uzrastima rezultati nisu u prvom planu jer je na prvom mjestu kroz trening i utakmice stjecanje kvalitete igre, radnih i sportskih navika, druženje, zdrav način života, kolektivno ili ekipno djelovanje, građenje samopouzdanja i odgovornosti i slično.

Foto: Mato Paviša

Ipak spomenimo, kod godišta 2004./2005. nakon razigravanja Gorica je bila prva u svojoj skupini i plasirala se u finale koje je izborio i Črnomelj kao prvi u skupini b. U finalu fizički dominantnije i činilo se starije djevojčice iz Črnomelja bile su za nijansu bolje od Gorice i osvojile turnir dok je Gorica druga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za Goricu godišta 2004./2005. (mlađe kadetkinje) igrale su Marija Mikulin, Nina Foki, Mirna Molnar, Laura Majić, Josipa Paviša, Petra Horžić, Matea Grahovac i Lucija Gršetić. Trenerica: Ines Grgić. Ekipa HOK Gorice godišta 2006./2007.: Nikolina Golubović, Marta Matašin, Kimi Brestovec, Tena Beloša Fijan, Nola Ličina, Nina Rebić, Antonija Turkalj, Nikolina Buturac i Lana Krusha. Trenerica: Katarina Čosić. Prigodnim poklonima domaćin natjecanja nagradio je sve mlade igračice turnira.