Na 19. prvenstvu Balkana u Dubrovniku Dominik Kučan i Igor Vrban osvojili su bronce u svojim kategorijama. Prvi u kategoriji kadeta do 63 kilograma, a drugi u kategoriji juniora preko 76 kilograma.

Dominik je na putu do bronce pobijedio predstavnike Kosova, Rumunjske, Makedonije i Hrvatske, a Igor dvojicu predstavnika Srbije i Crnogorca.
Njihov uspjeh je još veći time što su obojica nastupili u ekipnom dijelu prvenstva. Igor je pridonio osvajanju bronce juniorske ekipe Hrvatske, a Dominik odrađuje tri borbe za kadetsku ekipu no nažalost gube u meču za broncu protiv Cipra.

U Dubrovniku su nastupila 843 natjecatelja iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Turske, Bugarske, Slovenije, Albanije, Rumunjske, Cipra, Crne Gore, Kosova i Hrvatske.

– Prosinac donosi jako gust i naporan raspored za naše kadete, juniore i mlađe seniore jer već idućeg vikenda slijedi ekipno prvenstvo Hrvatske, a vikend poslije Svjetska liga mladih u Veneciji. Krajem prosinca počinje završni period priprema za naša četiri natjecatelja koji su izborili Europsko prvenstvo koje će se održati u Danskoj u veljači iduće godine. Europsko prvenstvo su izborili Dominik Kučan, Petar Orešković, Igor Vrban i Ines Grdenić – poručili su iz Karate kluba Velika Gorica.