Prijava

Vaša prijava

FOTO ‘Maknula se stigma s naše djece i mi napokon sudjelujemo u društvenom životu našeg grada’


Članice Udruge žena Općine Kravarsko posjetile su danas djecu u Centru za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici. Povodom predstojećeg blagdana Svetog Nikole djeci su donijele prigodne darove. Uz slatkiše, našle su se i domaće jabuke. Kao i uvijek, djeca su svoje gošće dočekale srdačno i veselo, a svojim nastupom razgalila su srca publike.

– Djeca su vesela i pripremila su nam odličan program. Ostali smo iznenađeni kako lijep i srdačan doček. Toliko smo se lijepo osjećali da jedva čekamo da se opet družimo s ovom prekrasnom djecom. Donijeli smo i mali znak pažnje koji će im sigurno biti sladak – rekla nam je Dragica Ceković, predsjednica Udruge žena Općine Kravarsko.

Nakon jučerašnjeg uspješnog nastupa u dvorani Gorica s priredbom ”Gradu s ljubavlju”, učenici su i danas odlučili pokazati što znaju. Ekipa je plesom i pjesmom te dobrim recitacijama vrlo brzo zagrijala atmosferu u Centru.

-Nakon sinoćnjeg nastupa djeca su opet imala želju i volju našim gošćama pokazati sve što su naučili kroz proteklih nekoliko mjeseci. Drago mi je da uživaju u tome. Ono što me naročito veseli je dobra suradnja, kako s udrugama, tako i s Gradom te svim ostalima u našoj lokalnoj zajednici. Maknula se stigma s naše djece i mi napokon sudjelujemo u društvenom životu našeg grada, a to se najbolje vidi po broju gostiju koji nas svakodnevno posjećuju – istaknula je Nikolina Vučković Barišić, ravnateljica Centra.

Galerija fotografija


6. Državna Smotra u usmenom pripovijedanju djece i mladih