Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorički osnovnoškolci u krosu i šahu najbolji u Zagrebačkoj županiji, Damiru Međeriju nagrada za životno djelo


Svečana dodjela nagrada i priznanja najboljim sportašima učenicima osnovnih i srednjih škola, školskim sportskim društvima i ekipama te profesorima tjelesne i zdravstvene kulture za školsku 2017./2018. godinu održana je sinoć u Restoranu Sablić u Dubravi Vrbovečkoj. Damir Međeri, prof. (OŠ Šćitarjevo) dobitnik je nagrade za životno djelo. U školama na velikogoričkom području zaposlen je od 1986. godine, a u OŠ Šćitarjevo radi od 1997. godine. Ova nagrada je kruna za njegov angažman i doprinos na području školskog sporta, a istovremeno je bio i suorganizator mnogih rekreativnih aktivnosti za učenike na cijelom velikogoričkom području. Od prijašnjih nagrada i priznanja izdvajamo godišnju nagradu ŽŠŠS-a Zagrebačke županije za poseban doprinos za razvoj školskog sporta u školskoj 2014./2015. godini.

06.12.2018. Dubrava Vrbovečka – Najbolji učenici sportaši osnovnih i srednjih škola u Zagrebačkoj županiji. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Najbolja ekipa školskih sportskih društava osnovnih škola u kategoriji 5. i 6. razreda u krosu je ŠSD ”Tur” – OŠ Eugena Kvaternika (2. mjesto na državnom natjecanju): Klara Martinčević, Marija Martinčević, Ema Vuković i Nina Rebić, voditelj Ivica Herceg.

06.12.2018. Dubrava Vrbovečka – Najbolji učenici sportaši osnovnih i srednjih škola u Zagrebačkoj županiji. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Najbolje ekipe školskih sportskih društava osnovnih škola u kategoriji 7. i 8. razreda su: Šah – ŠSD ”Vučko”, OŠ Vukovina (1. mjesto na državnom natjecanju) – Marta Trgovac, Mira Trgovac, Dora Jazbec, Ivana Kirin i Lora Brajković, voditeljica Tatjana Sudar; Kros – ŠSD ”Eugen Kumičić”, OŠ Eugena Kumičića (1. mjesto na državnom natjecanju) – Borna Čeran, Dario Anđel, Roko Jurlina i David Livada, voditelj Stevo Pribić.

Galerija fotografija