Prijava

Vaša prijava

Advent kroz objektiv: Ulovi najbolju božićnu “fotku” i osvoji nagrade


Vrlo aktivna i razigrana ekipa iz Goričkog kluba mladih ponovno je u akciji. Sad su mladi Goričani osmislili kako fotografiranjem obilježiti najljepše razdoblje u godini, a o čemu je točno riječ, objasnili su sami…

“Advent u Gorici je već u punom zamahu! Ekipa iz Goričkog kluba mladih, ponesena božićnim ludilom u gradu, osmislila je foto natječaj za sve koji uživaju u blagdanskoj atmosferi da svoju sreću i zadovoljstvo podijele sa svima nama. Pokaži nam u jednoj fotki što za tebe predstavlja Božićnu čaroliju. Je li to vaš kućni ljubimac na goričkom adventu, tanjur pun kolača ili samo božićne lampice… Ideje prepuštamo vama!”, ističu iz GKM-a.

Zadatke u ovom natječaju podijelili su u tri dijela.

“Prošeći našim lijepim gradom, nađi inspiraciju i probudi kreativnost u sebi koju ćeš dokazati nekom odličnom fotkom. Pošaljite nam fotke u inbox i mi ćemo ih objaviti u našem albumu ‘Vaša božićna čarolija’. Zovi frendove da lajkaju i sheraju (share vrijedi kao dva lajka!) tvoju fotku iz albuma ili, s druge strane, postanu konkurencija”, pozivaju mladi Goričani, koji su pripremili i nagrade za najbolje, kao i u svakom pravom natječaju.

“Za prvo mjesto nagrada je večera u restoranu Kaktus u iznosu do 400 kuna, za drugo mjesto kino ulaznice u Pučkom otvorenom učilištu za tebe i bolju polovicu, a za treće mjesto bon za besplatno klizanje na klizalištu u Velikoj Gorici”, naglašavaju iz GKM-a.

Natječaj traje do 23. prosinca u ponoć, iz kluba mladih pozivaju da se što više naših sugrađana uključi u ovu njihovu božićnu priču, uz napomenu da će sretne dobitnike na božićno jutro dočekati poklon pod bor i od Goričkog kluba mladih…