Prijava

Vaša prijava

FOTO Sretno, mladenci! Damir Martin oženio svoju Ivanu i postao Goričanin


Ono što je posljednjeg dana prošle godine mučilo većinu Hrvata, kako provesti noć koju neki nazivaju najluđom, dvoje zaljubljenih imali su jasan plan. Damir Martin (30), dvostruki svjetski i europski prvak u veslanju, srebrni olimpijac iz Londona, oženio se svojom djevojkom Ivanom Cvetnić baš na Silvestrovo. Nakon što su jedno drugome rekli ‘da’ u crkvi Sv. Petra i Pavla, mladenci i njihovi gosti, njih 300-tinjak, preselili su se u dvoranu Kornati City.

– Tamburaši koji su bili pratnja su naši Goričani, zovu se TS To je to, a u sali nam je svirao bend Živa legenda. I bilo je fenomenalno, plesalo se od prve do zadnje minute, a sve je završilo tek oko 8 ujutro – ispričala nam je Ivana, novopečena gospođa Martin.

Ivana je, inače, bivša reprezentativka Hrvatske u mačevanju, također vrhunska sportašica, gorička gimnazijalka, a danas profesorica tjelesne kulture goričkoj osnovnoj školi. I eto, zahvaljujući baš njoj jedan vrhunski sportaš, po nekim mjerenjima fizički najspremniji sportaš na svijetu (?!), postao je Velikogoričanin. I ne radi se samo o onoj staroj narodnoj mudrosti “od tamo si odakle ti je žena”, nego o puno jačim argumentim, jer friški bračni par živjet će u Velikoj Gorici. Damir je tako nakon rodnog Vukovara i Zagreba kod nas pronašao svoj novi dom… Pa, dobro nam došao!

Odmah nakon svadbe Ivana i Damir su otišli u Austriju, gdje će se svatko baviti svojim poslom – Damir započinje s pripremama, a supruga će skijati.