Prijava

Vaša prijava

FOTO Čudesna fotografija: Kako je lijepa Inez uspjela zasjeniti svog Lukasza


Odmor je gotov, od danas je Lukasz Zwolinski (24) ponovno na treninzima HNK Gorice, priključio se suigračima na pripremama, ali već sad se zna da je ludo simpatični Poljak pobjednik u jednoj kategoriji – najbolji godišnji odmor! Sa svojom zaručnicom Inez, barem jednako simpatičnom, koristi svaki trenutak da negdje otputuju, nešto vide, a tako je bilo i na ovim “praznicima”. Na popis odrađenih lokacija Inez i Lukasz tako su dodali i Mauricijus, na kojem su se odlično zabavljali. A usput su se i fotografirali. U nekim trenucima tipično, u ljubavnom zanosu, u romantičnom okruženju plaže u vrijeme zalaska sunca, zagrljeni… A onda su izveli ovo:

Ako nekome možda nije jasno, ovu pozu iznimno je teško izvesti. OK, ovo što je izveo Lukasz i nije toliko, ali ovo što je izvela Inez… Nema dvojbe, atraktivna diplomirana nutricionistkinja uspjela je zasjeniti svoga zaručnika. Uostalom, bilo je i vrijeme za takav obrat, nije red da se stalno priča samo o njemu, jer riječ je o djevojci koja je također veliko pojačanje Gorice ove sezone.

– Inez je sa mnom otkad sam došao u Veliku Goricu i zaista mi puno olakšava život daleko od kuće. Puno je lakše kad imaš nekoga svog, kad se imaš kome vratiti doma – otvoreno kaže zaljubljeni Lukasz, miljenik navijača Gorice, s osam golova četvrti strijelac lige u jesenskom dijelu polusezone.

Dakle, i Inez ima velike zasluge za dobre partije svoga muškarca. U dvoje je sve lakše, život je ljepši i mirniji, a to se vidi i na Lukaszovim partijama na terenu. Budući da je nutricionizam njezina struka, Inez je zadužena i za zdravu prehranu lijepoga para.

– Kod nas ne dolaze u obzir stvari kao što su Coca-cola, čips i druge nezdrave namirnice. Čak ni Nutella ne dolazi u obzir, no zato mi Inez zna napraviti domaću Nutellu – pohvalio se Zwolinski malo nakon što je došao.

Oni koji su probali kažu da taj pripravak i nema baš previše veze s Nutellom kakvu poznajemo i koristimo mi ostali, ali vjerojatno je i to jedan od razloga zašto mi ostali ne možemo izvesti ono što su njih dvoje izveli na fotografiji nekoliko redaka iznad… Poznata je stvar da je Zwolinski jedan od najspremnijih igrača u svlačionici Gorice, da je izuzetno pažljiv kad je riječ o brizi za vlastito tijelo, ali isto vrijedi i za Inez. Može ih se zajedno sresti i u jednoj goričkoj teretani, ali nije to sve od rada na sebi.

– I prije nego što ja krenem u dan kako treba, ona već odradi svoj trening. Svako jutro, uz jedan program s YouTubea, odradi svoje, tako da stvarno mogu reći da je u dobroj formi – kaže Zwolinski o svojoj zaručnici.

Od danas će se fotografirati prije svega na treninzima i utakmicama, a usred svog tog napora rado će se i sam sjetiti kako je to izgledalo na bajkovitom Mauricijusu…