Prijava

Vaša prijava

Bit će to Sjajan provod… Od Save pa do Kupe, lovci se okupljaju na balu


Naizgled je još dovoljno vremena ostalo do 17. velikogoričkog lovačkog bala u organizaciji Lovačkog društva Srna iz Velike Gorice, budući da je fešta zakazana za 2. veljače, no pripreme su već debelo odmaknule.

– Kao i svake godine, organiziramo velikogorički lovački bal Turopolja, Posavine, Vukomeričkih Gorica, Pokuplja i Vrhovlja, našeg nam zavičajnoga kraja, od rijeke Save pa do rijeke Kupe. Uvijek je to prvi vikend u veljači, pa će tako biti i ove godine, a doći će nam prijatelji iz cijele Hrvatske. Bude nas oko 250 svake godine, traži se karta više, program je zanimljiv za svakoga, tako da je interes jako velik – rekao je predsjednik društva Srna Josip Jančić.

Osim što će se dobro zabaviti, lovci i njihovi prijatelji moći će osvojiti i vrijedne nagrade.

– Svake godine kao prvu nagradu imamo pušku Servisa i trgovine oružjem Kavur, zatim standardnu nagradu za Ples srca zlatarnice Prahir, ali i niz drugih vrijednih nagrada. Ovim putem želimo zahvaliti svim našim sponzorima, koji nas prate ovih 17 godina. Većinom su to naši prijatelji, a mi im i ovim putem želimo reći da nam puno znači njihova pomoć – kazao je Jančić, uz dodatak:

– Na lovačkom balu svirat će grupa Sjaj, naši stari tamburaši, veselimo se i njihovom nastupu.

A kad je već tako, kad već nastupa grupa Sjaj, logično je da će i provod biti – Sjajan. Pa neka tako i bude…