Prijava

Vaša prijava

Imate jaknu viška? Učinite dobro djelo, počinje akcija ‘Vješalica dobrote’!


Već treću godinu zaredom goričke Buvljakuše pokrenule su hvalevrijednu akciju ‘Vješalica dobrote’, kojom se sakuplja zimska odjeća za sve koji su u potrebi, a isto si ne mogu priuštiti. Akcija kreće danas u 12 sati, a lokacija na kojoj možete donirati zimske jakne, kape, šalove, rukavice  ili zimsku obuću je prolaz na Trgu Stjepana Radića, kod knjižnice. Ako ne stignete danas, isto možete učiniti u narednim danima između  10 i 18 sati, budući da će akcija trajati do kraja ovog mjeseca, ovisno o odazivu. Svaki odjevni predmet otići će u prave ruke.

– Prva godina akcije ‘Vješalica dobrote’  imala je najveći odaziv, te se nadamo da će ove biti joši veći. Nijedan zimski odjevni predmet nije na odmet, stoga smo prošle godine preostale zimske stvari podijelili potrebitim stanovnicima Turopolja –  rekla je Ivana Krišto iz Buvljakuša.

Svi potrebiti građani dobrodošli su, za svakoga će se naći ponešto od zimskih stvari. Ukoliko znate nekoga kome bi dobro došla, obavijestite ih o akciji. Hladnoće su sve veće, a mnogo je naših sugrađana na rubu egzistencije. Ne smijemo dozvoliti da ih se zaboravi, budimo humani!