Prijava

Vaša prijava

FOTO Zimska škola informatike završena, diplome podijeljene


Zimska škola informatike, njeno 18. izdanje, u organizaciji Društva pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica i pokroviteljstvom Grada Velike Gorice završena je danas radno i podjelom diploma u informatičkim učionicama OŠ Novo Čiče, OŠ Nikole Hribara i OŠ Eugena Kumičića. Ova škola održava se kontinuirano već 18 godina za vrijeme zimskog školskog odmora.

11.01.2019. Velika Gorica – Završena Zimska škola informatike. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Polaznici Zimske škole  radili su u programskim jezicima LOGO i PYTHON te s MICROBIT-om, uz vodstvo stručnih predavača – profesora informatike iz velikogoričkih osnovnih škola (Emina Gudelj, Milan Omrčen i Kristina Panižić). Zimska škola informatike uvodi učenike u svijet programiranja na računalima, priprema ih za predstojeća natjecanja iz informatike/računalstva te im omogućava da za vrijeme zimskih školskih praznika što bolje iskoriste svoje slobodno vrijeme. Trajala je pet radnih dana, od ponedjeljka (07. siječnja) do petka (11. siječnja).

11.01.2019. Velika Gorica – Završena Zimska škola informatike. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Učenicima je prigodna priznanja, diplome, za uspješno završenu 18. Zimsku školu informatike uručio Neven Topolnjak, tajnik Društva pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica. Svi polaznici zimske škole nagrađeni su bonom za pizzu i sok u pizzeriji i slastičarnici Memy (konzumacija u vremenu od 11. do 20. siječnja, 2019.).

Galerija fotografija