Prijava

Vaša prijava

Snježana Strbad kroz knjigu progovorila o ‘bitci života’


Goričanka Snježana Strbad u četvrtak će predstaviti svoju knjigu ‘Ogrtač’. Knjigu je objavila u vlastitoj nakladi kao trajno svjedočanstvo o, kako sama kaže, ljubavi, istini, strahu, hrabrosti, stajalištu, unutarnjoj snazi, ljudskosti i pobjedi. Naime, autorica uočena s teškom životnom borbom, karcinomom, pronašla je ljubav prema životu i prihvatila pozitivan stav koji su joj pomogli da iz bitke izađe zdrava i snažna. Sad je spremna da sa svima podijeli svoje iskustvo u svojoj knjizi.

Knjigu će predstaviti sam autorica i recenzentica Andreja Talan Pavić, a moći će se i kupiti na predstavljanju. Prihod od njezine prodaje odlazi u humanitarne svrhe i namijenjen je za Udrugu „Krijesnica“ i Udrugu „Jak kao Jakov“ koje pružaju podršku i pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima.

U glazbenom dijelu programa nastupaju Lidija Capković Martinek, solistica i prof. Tibor Naglić na klaviru. Književno druženje zakazano je za četvrtak od 18,30 sati u Središnji odjel za odrasle, Gradske knjižnice Velika Gorica.