Prijava

Vaša prijava

U kinu djevojčica koja priča sa životinjama, neženja i borba jednog oca…


Ovaj tjedan u goričkom kinu prikazuju se tri filma, pa će se tako pronaći  ponešto za ljubitelje drame i romantičnih komedija, ne zaboravljajući pritom i na najmlađe kinoljupce.

MALA GOSPOĐICA DOLITTLE sinkronizirani je dječji film u režiji njemačkog autora dječjih knjiga i filmova, Joachima Masanneka. U središtu radnje je jedanaestogodišnja djevojčica Lili sa sposobnošću komunikacije sa životinjama, a to ne zna nitko osim njenih roditelja. Međutim, kada zla kradljivica životinja otme bebu slona Ronnija iz zoološkog vrta, Lili i njezin novi školski prijatelj kreću u veliku pustolovinu spašavanja slonića i drugih životinja.

KAKO ULOVITI NEŽENJU? Riječ je o romantičnoj komediji u kojoj su protagonisti već poznati Keanu Reeves i Winona Ryder, koji glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?

SAM SAMCAT je drama režisera Bobe Jelčića, možda najvažnijeg hrvatskog kazališnog režisera devedesetih, koji se postupno razvio u prepoznatljivog filmskog autora. Glavni lik Marko, koji gotovo nikada nije sam, no unatoč tome, najmanje kontakata ima s osobom koju najviše voli – kćeri koja živi s majkom. Kada pokrene postupak da mu se odobri češće viđanje djeteta, Marko ulazi u svijet socijalne službe u raspadu. Njegova snažna očinska ljubav istovremeno  je izvor njegove patnje, ali i najveće radosti.

Eto ideje kuda se uputiti u ovim zimskim danima  i provesti poslijepodne bez dosade.

 


Upisi u program "Neke nove fore u učenju"

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike