Prijava

Vaša prijava

Ante Radoš veliko pojačanje Jelačića u lovu na viši rang natjecanja


Šestoligaš Jelačić iz Vukovine ozbiljno cilja jači rang, Jedinstvenu županijsku ligu. Potvrdio je to i predstavnik kluba Saša Matejčić, zadužen i za medije.

– Pripreme startaju u ponedjeljak, 28. siječnja. Cilj je viši rang, a posao nam je olakšan najavljenom reorganizacijom 3. HNL, čiji nacionalni broj raste s tri na pet pa će profitirati i niželigaši. U Vukovinu stižu i pojačanja. Za nas je veliki dobitak pristanak super iskusnog Ante Radoša da zaigra za nas. Osim Radoša, nadamo se još trojici koji bi trebali značajno osnažiti naše redove za proljetni nastavak prvenstva – otkrio je volonter, sportski djelatnik Matejčić stariji, čiji mlađi brat Joža još igra, a otac Ivan žestoko navija.

Kontaktirali smo i Antu Radoša, koji je u Jelačiću već od ranije u funkciji trenera.

– Što se tiče trenerskog posla, vodim mlađe pionire, koje sam preuzeo na nagovor strica Zvonka Radoša, jer Jelačiću je nedostajao trener spomenute kategorije. Kod mene kao trenera mlađih dobnih kategorija rezultat nikada neće biti imperativ. Želim postići da djeca koju treniram s osmijehom dolaze i odlaze s treninga, da se barem malo bave i pričaju o sportu, a ne o igricama, sjedeći ispred računala. Natječemo se u 1. ligi nogometnog središta Zagrebačke županije i trudimo se da i slijedeće sezone igramo isti rang natjecanja. Ovim putem pozivam svu djecu koja žele trenirati nogomet da su im vrata kluba otvorena i da će ih dočekati prijateljska atmosfera – rekao je Radoš i dodao:

– Što se pak mojeg igranja tiče, ljudi iz kluba se me zvali već minulog ljeta, ali dao sam riječ čelnicima Zeline i nisam je mogao pogaziti. Sviđa mi se ambicioznost Jelačića i to što je cilj jači rang. To me i privuklo. Bit će mi zanimljiv izazov igrati u ovom rangu natjecanja jer do sada sam igrao u svim ligama osim u 1. HNL. Nadam se da će me zaobići ozljede i da ću pomoći klubu u ispunjenju postavljenih ciljeva – kazao je novi igrač Jelačića Ante Radoš.