Prijava

Vaša prijava

FOTO Najbolji sportaš Grada za rođendan odradio najteži trening


Pripreme atletičara Atletskog kluba Velika Gorica za novu sezonu teku po planu i bez zastoja. Iznimke nema čak ni za najboljeg sportaša Grada Velike Gorice u 2018. godini Dinu Bošnjaka, tako da je danas na svoj 25-ti rođendan odradio najteži i najduži (150 minuta) trening u tjednu! Kombinirano je odrađivao dionice na otvorenom, na stazi i stepenicama, s vježbama u teretani. Društvo su mu pravili članovi kluba Jelena Ljubek, David Livada i Noa Tončinić, koji su jednako tako ozbiljno odrađivali svoje ”porcije” staze i teretane.

21.01.2019. Velika Gorica – Članovi AK Velika Gorica intenzivno treniraju za natjecanja u dvorani i na otvorenom. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Trener Damir Bošnjak pratio je da određeni broj i intenzitet vježbi bude besprijekorno urađen, oglašavao se samo onda ako položaj ruku odnosno nogu ne bi bio optimalan. Eventualno rođendansko slavlje nitko nije spominjao. Sportaši su fokusirani na trkačka natjecanja u dvorani koja počinju krajem ovog mjeseca i nastavljaju se u veljači.

Galerija fotografija