Prijava

Vaša prijava

FOTO Dražen Vujnović izabran za predsjednika NK Kurilovec


Sinoć je u prostorijama DVD-a Kurilovec održana 71. redovna, izvještajna i izborna, godišnja sjednica Skupštine Nogometnog kluba Kurilovec. Od 11 točaka dnevnog reda udarna je bila ona o razrješenju članova dosadašnjeg Izvršnog odbora kluba i izbor članova novog IO-a. Za predsjednika je izabran Dražen Vujnović, dvojica dopredsjednika su Ivica Krmpotić i Zdenko Sovina (vodio je sjednicu kao predsjedavajući radnog predsjedništva). Izvršni odbor s 8 novoizabranih članova i dalje broji 15 članova. Sva izvješća za 2018. godinu i planovi za 2019. godinu usvojeni su jednoglasno i bez rasprave.

26.01.2019. Velika Gorica – Redovna izvještajna i izborna godišnja sjednica Skupštine NK Kurilovec. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Financijsko izvješće za prošlu i financijski plan za ovu godinu predstavio je novoizabrani predsjednik Vujnović. Prihodi odnosno rashodi kluba u 2018. godini iznosili su cca 1.400.000,00 kuna, a približno su ovi iznosi predviđeni i za 2019. godinu. Kada te iznose stavite u korelaciju s iznosima drugih klubova, onda je posve jasno da je NK Kurilovec drugi najozbiljniji klub u Gradu Velika Gorica (i ne samo zbog toga). Naravno, HNK Gorica je vrh svekolike klupske strukture u Turopolju i okolici.

26.01.2019. Velika Gorica – Redovna izvještajna i izborna godišnja sjednica Skupštine NK Kurilovec. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorica i predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije, u pozdravnoj riječi istaknuo je da će dobra suradnja između dva kluba, ljetos uspostavljena, biti nastavljena i ubuduće, a namjera je da bude i proširena. Želja mu je da najtalentiraniji dječaci iz Velike Gorice i okolice prepoznaju ova dva kluba kao prve i prave adrese na kojima bi mogli optimalno razvijati svoje igračke karijere. Jednako tako je i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec kazao da će Grad i dalje biti iskreni zagovornik dobrog rada u NK Kurilovec. Vodeći gradski čelnici vjeruju u sposobnost i korektnost osoba koje su dobile mandat da vode klub.

Galerija fotografija


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike