Prijava

Vaša prijava

Žetva medalja u Nedelišću


Mladi gorički karatisti u subotu su nastupili na međunarodnom turniru u Nedelišću. Grand Prix Međimurje okupio je 467 natjecatelja iz 51 kluba, a u jakoj konkurenciji Goričani su osvojili 11 medalja.

Zlatom su se okitili Luka Tačković i Katja Braica, a Mihaelu Potočkom za rukom je pošlo da se okiti najsjajnijom medaljom u čak dvije kategorije. Srebro su osvojili Matea Kordić i Mihael Vuković. Luka Tačković, uz zlato, okitio se i srebrom u kategoriji mlađih kadeta do 36 kilograma. Vito Hulina, Andro Vukić, Ema Filković, a Katja Braica, uz zlato, okitila se i broncom u kategoriji mlađih kadeta do 40 kilograma.

Karate klub Velika Gorica u ukupnom poretku klubova završio je na petom mjestu.

Foto: KK Velika Gorica

Protekli tjedan gorički reprezentativci Dominik Kučan, Petar Orešković, Igor Vrban i Ines Grdenić odradili su završne pripreme u Daruvaru pred Europsko prvenstvo, koje će se održati 8. do 10. veljače za kadete, juniore i mlađe seniore u Danskoj.

– Ovaj ciklus priprema protječe jako dobro, jer su svi zdravi i bez ozljeda čime smo jako zadovoljni. Zadnji tjedan prije Europskog prvenstva odradit ćemo po klupskim planu i programu, nakon čega 6. veljače reprezentativci putuju u Aalborg – poručili su iz karate kluba Velika Gorica.