Prijava

Vaša prijava

Traže se volonteri za pomoć djeci: ‘Učenje ne mora biti mučenje!’


Volonterski centar Velika Gorica pozvao je sve zainteresirane da se pridruže projektu “Mama i tata od formata” Centra Krugovi. ovoj akciji pridružila se i Osnovna škola Nikole Hribara koja traži volontere s goričkog područja. U sklopu kojeg je i aktivnost “Učimo zajedno” volonteri će jednom tjedno, dva školska sata, pomagati djeci samohranih roditelja u učenju, a prije samog  početka svaki volonter prolazi kratku edukaciju, upoznavanje s organizacijom, profilom korisnika, potrebama, načinima pružanja podrške. Edukaciju za nove volontere održavat će se u Novom Zagrebu, Kombolova 13. Jednom mjesečno organizirat će se susret podrške za volontere Centra Krugovi. Volonterski sati bit će upisani u evidenciju i u volontersku knjižicu.

– Pridružite nam se! Pomozimo najmlađima da lakše svladaju obilno školsko gradivo, pokažimo im da učenje ne mora biti mučenje, da je u dobrom društvu sve lakše… – poručili su iz Centra

Zainteresirani se mogu javiti na vcvg@zamisli.hr, na facebook stranici VCVG-a, na facebook profil Centra Krugovi te na mail info@krugovi.hr.