Prijava

Vaša prijava

FOTO Dvije uvjerljive pobjede VG Stanfara na startu proljetne polusezone


Stolnotenisači i stolnotenisačice VG Stanfara uvjerljivim pobjedama započeli su proljetnu polusezonu i tako potvrdili svoju poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Muški su u riješili susret kontra sastava Dugo Selo 2 s uvjerljivih 4:1, s napomenom da je Javor otvorio utakmicu porazom i na kraju je okončao pobjedom. Ponovo se pokazalo koliko je bitno dobiti meč parova, a Habijanec i Petrović su izborili pobjedu u pet setova te je Javor velikom borbenošću okrenuo susret protiv Zlatkova u svoju korist za konačnu pobjedu. Seniori sada imaju 16 bodova iz devet odigranih utakmica i nalaze se na 3. mjestu (9 7 2 32:15 16).

02.02.2019. Velika Gorica – Prva hrvatska stolnoteniska liga, skupina Zapad, 7. kolo (seniori, seniorke). Foto: David Jolić/cityportal.hr)

Djevojke su protiv suparnica iz Ogulina zabilježile maksimalnu pobjedu, jedino je, što je rijetkost, Ilić morala igrati pet setova. Bila je pomalo dekoncentrirana i zbog toga je u pojedinim fazama radila pogreške u serijama. Bradić je nakon olako izgubljenog prvog seta u ostala tri bila dovoljno dobra za svoju prvu pobjedu. Seniorke su ovom pobjedom i s ukupno 15 bodova potvrdile svoje 5. mjesto na ljestvici (10 5 5 29:22 15).

Galerija fotografija

Prva hrvatska stolnoteniska liga (m) – Zapad, 07. kolo

STK Velika Gorica Stanfar – STK Dugo Selo 2 4:1

Javor – Meter 0:3, Habijanec – Zlatkov 3:0, Petrović – Dragun 3:0, Habijanec/Petrović – Meter/Zlatkov 3:2, Javor – Zlatkov 3:2.

Prva hrvatska stolnoteniska liga (ž) – Zapad, 07. kolo

STK Velika Gorica Stanfar – STK Klek-Ogulin 4:0

Ivanković – Ganibegović 3:0, Ilić – Alviž 3:2, Bradić – Blašković 3:1, Ilić/Ivanković – Alviž/Blašković 3:0.