Prijava

Vaša prijava

Hoćemo titulu još ove godine… Cure iz Udarnika među najboljima u državi!


Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove, što daju golove…, pjevali su u nedjelju navečer u Rijeci nogometaši Gorice, već je to uhodani način na koji se slave prvoligaške pobjede, ali nisu nogometaši bili prvi koji su pjevali toga dana. Nešto ranije pjevale su i rukometašice Udarnika, kadetkinje točnije, koje su doista i imale jako dobar razlog za pjesmu, za feštu, za ponos i sreću… Cure su drugu godinu zaredom izborile plasman na završnicu prvenstva Hrvatske, među 12 su najboljih ekipa u državi!

&

UDARNIK – IVANIĆ 24-18

👏
🤾‍♀️

Gepostet von ŽRK Udarnik Velika Gorica am Sonntag, 3. Februar 2019

Dug je bio put do završnice, igrala se cijela liga, a cilj je bio ugurati se među četiri najbolje ekipe nakon posljednjeg turnira. Udarniku je to i uspjelo zahvaljujući dvjema pobjedama, 24-18 protiv Ivanića i 32-24 protiv Dugog Sela, no samo to nije bilo dovoljno. Čekalo se još na kraju kako će se rasplesti okršaj Ivanića i Samobora, u kojem je našim curama igralo sve osim pobjede Ivanića. Na kraju je pobjedu odnio Samobor, a slavlje mladih “udarnica” moglo je početi…

Druga je ovo godina zaredom da su kadetkinje Udarnika izvele ovakav sportski podvig, da su se u ovako jakoj konkurenciji probile do završnog turnira, na kojem će sudjelovati 12 ekipa, a ovo su djevojke koje su dovršile posao:

Matea Josić, Ema Burić, Erika Štefanić (10 golova u dvije utakmice), Gabrijela Skrbin (7), Dora Ciprić, Marija Perković (4), Lucija Lovrić (5), Anja Vučićević (7), Ana Cerovski, Karla Brakus (17), Antea Fratnik (1) i Doris Katalinić (2). Na klupi je bio trener Saša Vučić, kojem su pomagali Martina Vugrinović i Srđan Vučićević. Kad se sve zbroji i oduzme, ekipa je to za velike pobjede, društvo koje će od 7. do 10. ožujka u Poreču pokušati napraviti najviše što se može u konkurenciji najboljih ekipa u državi.

Pa će se možda i tamo koji put zaoriti ona nogometna: “Hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu još ove godine…” Iako, ove su cure već sad napravile čudo, zbog čega zaslužuju da im se jasno i glasno kaže – Bravo!