Prijava

Vaša prijava

Potrči sa srcem! Fuji poziva trkače da se uključe u njihovu priču…


U Fujiju, judo klubu osoba s invaliditetom, ne staju ni trenutka. Stalno nove akcije i ideje, stalno je kod njih dobrota na djelu. Ovoga puta izaći će iz svoje dvorane, maknuti se s tatamija, napustit će čak i svoju Veliku Goricu, a povod je, pogađate, plemenit i oduševljavajući. U Zadru će se 5. svibnja šestu godinu zaredom trčati jedna sasvim posebna utrka, pod nazivom Wings for Life World Run.

Tog će dana, u 13 sati po hrvatskom vremenu, na nekoliko desetaka lokacija u cijelome svijetu krenuti utrka koja briše sve prostorne i vremenske granice, koja ujedinjava sve različitosti, koja pokazuje koliko je važno biti tu za one koji su manje sretni od tebe… Osim “uobičajne” utrke, trči se i tako da trkači uključe invalide, one koji ne mogu trčati sami. Utrka je to bez ciljne linije, i zato je može završiti baš svatko. Ciljna linija u ovom je slučaju presretačko vozilo koje starta 30 minuta nakon trkača te se kreće određenom brzinom prema njima. U onom trenutku kada prestigne pojedinog trkača, za njega je utrka završena, a posljednji trkač i trkačica na svijetu koji ostanu trčati globalni su pobjednici Wings for Life World Run utrke.

Sudjelovat će u tome svemu i naši Fujijevci, a sudjelovati može i svatko tko poželi. Iz Fujija su zato objavili i mali poziv, uz fotografiju od prošle godine

“Ovo su naše Ines i Dinka na prošlogodišnjoj utrci Wings for Life World Run u Zadru!

I ove godine oformili smo svoj tim te vas sve pozivamo da nam se priključite. Red je da svi skinemo prošlogodišnje rezultate, a ako sad krenete s pripremama u to niti najmanje ne sumnjamo! Još pet dana možete se prijaviti po nižoj cijeni startnine pa nemojte čekati drugi tjedan da to napravite.

Svi koji se dvoumite da li sudjelovati na ovoj trci, odvažite se i prijavite. Atmosfera u Zadru je nešto neopisivo. A jednom kad odradite Wings bit ćete kao i mi, apsolutno oduševljeni i jedva ćete čekati iduću godinu.

Ovo je naš tim i pozivamo vas da postanete dio našeg pokreta ‘I move 4 Fuji’. Slobodno nas preporučite svojim prijateljima trkačima kako bismo ove godine svi zajedno pretrčali što više kilometara za naše judaše koji ne mogu trčati!”

Svatko tko poželi biti dio Fujijeva tima, može se uključiti OVDJE