Prijava

Vaša prijava

U pripreme krenuo i Vatrogasac: ‘Spremni smo čak i za borbu za titulu!’


U utorak je, pod rasvjetom, član 1. županijske lige istočne skupine, Vatrogasac iz Kobilića, započeo pripreme za nastavak prvenstva. Već standardno, igrače su dočekali i zaželjeli im uspješno proljeće predsjednik Anto Marić i prvi mu suradnik Kristijan Kirinić te trener Nino Matković. Kobilinci su jesen zaključili kao izvrsni trećeplasirani, dva boda iza Turopoljca iz Kuča i šest iza lidera Naftaša Ivanić. Prvi čovjek kluba Marić čvrsto je na zemlji, ali ambicije ne krije.

Čelnici Vatrogasca Željko Habijanec, Anto Marić, Nino Matković i Kristijan Kirinić

– Vrlo smo zadovoljni rezultatima u prvoj dionici prvenstva, a zasluge su to našeg iskusnog stratega Nine Matkovića. Pristupio nam je sezonu ranije, dok smo se još pomalo tražili, a sad je uspio posložiti respektabilnu momčad. Cilj je odigrati drugu dionicu prvenstva maksimalno ozbiljno, pa kako ispadne. Spremni smo i za titulu, koja jedina donosi viši rang, a opet neće biti tragedija ako u tome ne uspijemo – kratko i jasno kazao je Marić.

Strategu Matkoviću na popisu igrača su Matanović, Muhić, Čavar, Caput, Šošić, Kontić, Novak, Barišić, Lihtar, Ivkić, Krasnić, Sambol, Šimek, Mišković, Kadoić, Marić, Grilec, Čumpek, Fabečić, Vuković, Sudar, Krstanović, Vlahović, Habijanec te prinove Mate Sabljo (Buna) i Marko Čosić (Kupa). Iz Vatrogasca je otišao samo Andrišević (Dinamo Hidrel).

– Kompletne pripreme odradit ćemo u Kobiliću. U planu je pet aktivnosti tjedno, četiri treninga i test utakmica. Prva je u nedjelju, 10. veljače, kontra Turopolja u Turopolju u 15 sati. Igramo još protiv Lomnice, Posavca i vjerojatno Čulinca, a u kup natjecanju čekamo Dinamo Hidrel iz Novog Čiča – izdiktirao je Nino Matković i odjurio s igračima na teren.