Prijava

Vaša prijava

Besplatna promocija seoskih gospodarstava od sad je dostupna svima!


Novost za seoske gospodare s goričkog područja! Ministarstvo turizma izradilo je aplikaciju moj-seoski.hr s ciljem uspostave digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske. Svrha izrade aplikacije, koja je sastavni dio mrežnih stranica Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, promocija je poljoprivrednih gospodarstava koja se bave nekim od oblika turističko-ugostiteljske djelatnosti.

Aplikacija će predstavljati turističku ponudu hrvatskih regija, omogućiti besplatnu promociju koja je do sada bila nedostupna mnogima, što zbog financija, to zbog ograničene dostupnosti informacija. Od sada će mnogi gazde na gospodarstvima širom Turopolja, Posavine i Pokuplja moći predstaviti svoje poljoprivredne proizvode i turističke usluge, te postati dostupniji domaćem i stranom turističkom tržištu.

Ministarstvo turizma poziva sve Turopoljce, Posavce i Pokupljane uključene u seoski turizam na poljoprivrednim gospodarstvima da se prijave na aplikaciju moj-seoski.hr i iskoriste mogućnosti promocije domaćih proizvoda, smještajnih kapaciteta u ruhu svoga kraja.

Užurban način života iziskuje odmor, opuštanje, a bijeg u prirodu je odlično rješenje, što zbog  čistog zraka i domaće hrane, a naš kraj ima mnogo toga za ponuditi i pokazati! Prijaviti se možete na OVDJE  već danas!