Prijava

Vaša prijava

‘U Helen Doronu se engleski uči kao da je našoj djeci materinji jezik’


Britanska jezikoslovka i edukatorica Helen Doron je prije 30 godina revolucionirala podučavanje engleskog kao stranog jezika. Osnovana je 1985. godine, a danas je Helen Doron English međunarodna franšizna mreža u preko 30 zemalja, koja podučava djecu svih uzrasta. Helen Doron English postoji na 30 lokacija u Hrvatskoj, od čega je 17 u različitim gradovima. Ove godine obilježava deset godina postojanja u Hrvatskoj.

– Riječ je o metodi koja imitira način na koji bebe uče materinji jezik, s naglaskom na poticanje kreativnosti i inovacija kroz učenje djece od tri mjeseca do 19 godina. Na satu se priča isključivo engleskim jezikom. Velika Gorica je šesti grad po veličini u Hrvatskoj, u kojem se puno ulaže u obrazovanje, stoga je bilo logično da i u našem gradu nađe svoje mjesto – istaknula je Marija Ilečić, franšizer za Veliku Goricu.

Helen Doron English škola u Velikoj Gorici djeluje od 2013. godine, a od danas je, zbog velikog interesa roditelja i djece, u novouređenom prostoru na adresi Ulica Matice Hrvatske 3. Na otvorenju su se okupili polaznici i njihovi roditelji, prostrani novi prostor bio je premalen za sve koji su došli vidjeti gdje će se to sad održavati nastava, a djeca su posebno uživala u nastupu Joze Boze.

Galerija fotografija


Separe trećeg D.