Prijava

Vaša prijava

Mlade goričke glazbene nade briljirale na međunarodnom natjecanju!


Sjajne vijesti iz Novog Marofa! Učenici Umjetničke škole Franje Lučića kući su odnijeli prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju “Mladi Padovec” proteklog vikenda. Mladi virtuozi iskazali su se u tri discipline – klarinet/saksofon, truba i flauta.

Niko Grgurev u disciplini klarinet/saksofon  osvojio je prvu nagradu u drugoj kategoriji dok je Marta Srebrenović osvojila drugu nagradu u trećoj kategoriji, čiji je mentor profesor Marko Malivuk Jovanović.

Apsolutnu pobjedu u prvoj kategoriji discipline truba i zasluženo prvo mjesto odnio je Stefan Gjorgijev kojem je pripala je prva nagrada, dok su drugu nagradu u drugoj kategoriji osvojili Veronika Kantarević, Gabrijel Odrčić i Tibor Rajtarić koji su nastupali pod vodstvom prof. Tomislava Špoljara.

Prva nagrada osvojena je i u disciplini flauta u kojoj je Magdalena Mirenić uz prvu nagradu ugrabila i naslov apsolutne pobjednice u prvoj kategoriji, a nastupala je pod vodstvom prof. Antonije Jurin.

Čestitamo svim učenicima i nastavnicima Umjetničke škole Franje Lučića, kao i korepetitorima Ivi Šorši, prof. i Krešimiru Starčeviću, prof.!

Galerija fotografija

 


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike