Prijava

Vaša prijava

Promjena na klupi Jelačića: Rakuljić otišao u Rudeš, preuzeo Mioković


Pripreme županijskog prvoligaša Jelačića iz Vukovine već su odmakle pa je iznenadna vijest to intrigantnija. Trener Marin Rakuljić napustio je klub i otišao u prvoligaša Rudeš, gdje će trenirati juniore.

– Sporazumno smo se rastali i u ponedjeljak sam već s juniorima Rudeša odradio treninge prije i poslije podne. Jelačiću i novom treneru Siniši Miokoviću želim ostvarenje planova – kratko je kazao Rakuljić u večernjim satima ponedjeljka, kad se došao oprostiti s klubom.

U prostorije Jelačića Rakuljić je stigao u društvu kolege mu Miokovića, koji je novi trener, a situaciju je pojasnio sportski direktor Damir Rogan.

– Rakuljić je dobio primamljivu ponudu i mi smo mu izašli u susret sporazumnim raskidom suradnje. Brzo smo reagirali i sve dogovorili sa Sinišom Miokovićem koji odmah starta s treningom. Ništa se ne mijenja i nastavljamo tamo gdje je Rakuljić stao. Već u srijedu od 20.30 sati igramo novu test utakmicu protiv Poleta Buševec na umjetnoj travi igrališta gradskog stadiona u Velikoj Gorici. Do sada smo dobili Nur u gostima 2-0, a istim rezultatom pobijedili smo i jače rangirani Klas, golovima Damira Matkovića i Antoni Prizmića. Isto spremamo i Poletu – optimistički će Rogan.

Posljednji klub kojeg je Mioković trenirao bio je Samobor.


Nastavlja se akcija 100 naočala za socijalno ugrožene

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike