Prijava

Vaša prijava

‘Ako vam se nasmijem, možete komotno dati Pernaru moju kućnu adresu’


Vrijeme leti kad se zabavljaš. Ove godine ću obilježiti DESET godina karijere i želim “cenera” proslaviti kak’ spada – BEST OF SPECIJALOM. Show s meni najdražim forama, onima s kojima se najbolje osjećam i koje predstavljaju najbolje od mene. Ak’ te s tim ne uspijem nasmijati možeš me komotno pobrisati s Facebooka, prestat’ pratit na Instagramu i dat Pernaru moju kućnu adresu. Doleti da se smijemo!

Tim je riječima svoj nastup u velikogoričkom Clubu 100 najavio Goran Vugrinec Goc, stand up komičar s više od 800 nastupa iza sebe. U “stotki” će nastupiti u nedjelju od 20 sati, a ovo je dio jednog od njegovih nastupa…

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji za 30 kuna, a na dan nastupa njihova cijena bit će 50 kuna.

“Čeka vas retrospektiva materijala kojeg je Goran pisao tijekom desetgodišnje karijere. I ne samo to, već su fore izbrušene do savršenstva i pomno odabrane te složene u BEST OF SPECIJAL od cca 90 minuta. U ovom showu nećete naći ‘li-la’ ili ‘možda prođe’ fore, već zaista najbolje od Gorana. Saznat ćete kako je počeo sa stand-upom, što su mu roditelji rekli na to i kako su sakrili razočaranje. Ispričat će vam kako je biti luzer u školi i pomažu li u tome ortopedske cipele. Podijelit će s vama svoje trikove preživljavanja u digitalnom svijetu i kako se snaći u modernom društvu”, stoji u najavi nastupa koji bi, prema svemu sudeći, mogao dobro zabaviti Goričane u nedjelju navečer.