Prijava

Vaša prijava

Skladišta VG Komunalaca od sada će čuvati zaštitarska tvrtka


O krađi koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak u skladištu VG Komunalca u Kolodvorskoj ulici u Velikoj Gorici oglasio se i VG Komunalac. Kako kažu, vrijednost robe i materija koju je dvojac iz Kozari boka ukrao duplo je veća od one o kojoj se govori u policijskom izvještaju, a zahvaljujući brzoj reakciji policije vraćen je dio ukradene robe.

– U noći s 13. na 14.02., počinitelji su iz skladišta VG Komunalca otuđili robu i materijale u vrijednosti od 60-tak tisuća kuna. Nedugo nakon same krađe počinitelji su pronađeni kao i dio ukradene robe. Ovim putem htjeli bi se zahvaliti i pohvaliti brzu reakciju Policijske postaje Velika Gorica i IV. policijske postaje Zagreb – poručili su iz VG Komunalca.

Iz goričke komunalne tvrtke najavili su da će uz trenutni video nadzor, pojačati i ostale mjere opreza u vidu dežurstava, boljeg osiguranja samog skladišta, poboljšanja ograde i unajmljivanja zaštitarske službe.

– Međutim, to je kratkoročno rješenje te nakon ovoga moramo što prije realizirati već planirani projekt izgradnje stambeno-poslovne zgrade gdje bi na jednom mjestu objedinili sva naša skladišta, opremu i pojedine operativne jedinice, a naposljetku naravno i spriječili ovakve događaje u budućnosti – stoji u priopćenju za medije VG Komunalca.

Podsjećamo, u noći sa srijede na četvrtak dvojica muškaraca provalila su u kontejnere i jedno vozilo VG komunalca u Kolodvorskoj ulici. Ukradena je veća količina raznih alata poput brusilica, motornih pila, motornih škara za živicu, puhača za lišće, trimera za košenje trave i motorni rezač za beton.

No, lopovi nisu imali sreće. Policija ih je zaustavila tijekom rutinske kontrole prometa. U Vozili su pronađeni ukradeni predmeti i još jučer je počela kriminalistička obrada na dvojcem.

Dvadesetogodišnjak i osamnaestogodišnjak su iz Zagreba, prijavljeni na adresi u Kozari boku. Protiv dvojca ponesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.