Prijava

Vaša prijava

FOTO Praznik frizerske struke u Garden Hill hotelu


Look&Learn edukacija KOLORISTIKE (korištenje tehnika Ramirez, balayage, flamboyage, kreativno šišanje i bojanje crazy bojama) održana je jučer u velikoj dvorani Garden Hill hotela. Edukaciju je održao edukator i frizer Dejan Bjeli (Požarevac, Srbija). Program je vodila Vlatka Briševac, direktorica prodaje u tvrtki Dis Prom, koja je i organizirala edukaciju.

16.02.2019. Velika Gorica – Look&Learn edukacija koloristike u Garden Hill hotelu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Višesatnu edukaciju pratilo je preko stotinu frizerki i vlasnica frizerskih salona iz nekoliko županija, Grada Zagreba i Grada Velike Gorice. Modeli su bili, primjerice, iz Jastrebarskog, Svete Nedelje, Velike Gorice. Raspoloženi edukator elegantno je demonstrirao svoje profesionalno umijeće, a dodatne simpatije dobivao je ubacujući duhovite ‘fazone’ u svoja pojašnjenja noviteta i trendova u šišanju te stiliziranju i koloristici ženskih modela. Sve teme bile su popraćene radom na modelima te je svaki sudionik dobio certifikat o završenoj edukaciji.

16.02.2019. Velika Gorica – Look&Learn edukacija koloristike u Garden Hill hotelu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Vlatka Briševac bila je vrlo zadovoljna tijekom edukacije i prostorom u kojem se odvijala, a o velikom broju sudionika je kazala: ”Odziv je premašio sva naša očekivanja, računali smo na broj od 60 frizerki, plafon je bio 80, ali da će broj premašiti 100, to je već cifra za pamćenje. U cjelini, sve je prošlo besprijekorno, edukator prvoklasan, modeli odlični, sudionici vrlo pažljivi. Edukacija je pokazala da u suvremenom vremenu morate konstantno raditi na svojoj izobrazbi, pratiti modne trendove i novitete u kozmetičkoj branši, jer to je jamstvo da samo tako možete opstati u žestokoj konkurenciji.”

Galerija fotografija