Prijava

Vaša prijava

Održana redovna godišnja skupština Nogometnog kluba Mraclin


Članovi Nogometnog kluba Mraclin u subotu 16. veljače održali su 87. redovnu godišnju skupštinu kluba. Izvješće o radu nazočnim članovima podnio je predsjednik Goran Vukašinec.
– Protekla godina bila je turbulentna. Kao klub tijekom godine imamo veliki broj aktivnosti, preko 400 treninga i 100 utakmica svih selekcija. Seniorska momčad proteklu sezonu završila je na 5. mjestu, puni optimizma krenuli smo u novu sezonu. S obzirom kakve smo ciljeve stavili pred sebe, na kraju jesenskog dijela polusezona je nezadovoljavajuća. Zadovoljsvo su nam najmlađe selekcije, uz naše prstiće i početnike te mlađe pionire krenuli smo sa dječjom sportskom gimnastikom uz odličan odaziv, preko stotinu dječaka i djevojčica se uključilo u rad – naglasio je predsjednik.


Podnesena izvješća – o radu, predsjednika Gorana Vukašinca, blagajničko Marka Kosa te ono Nadzornog odbora, Matije Kosa – članovi su jednoglasno prihvatili. Prema iznesenom, plan rada mraclinskih nogometnih djelatnika za tekuću godinu iznimno je obuhvatan. Kako obzirom na natjecateljski dio tako i na infrastrukturni karakter. Već na proljeće treba početi stvarati konkurentnu momčad za ulazak rang više što po infrastrukturi, dva igrališta i dva sportska doma Mraclin zaslužuje.
Što se pak tiče obećanja iz Grada Velike Gorice o obnovi svlačionica na Novoj grabi, radovi su započeli. Prema planu slijedi i obnova krovišta sportskog doma na Staroj grabi, koje je u jako lošem stanju. Skinut će se staro krovište, novo pak treba podignuti, gdje je u planu ispod potkrovlja za sve selekcije napraviti vježbalište u zimskom razdoblju. Također je u planu zamjena rasvjete led žaruljama na Staroj grabi, postojeća je zastarjela i neadekvatna. Ambicije su velike, ali realne.
Skupštini su uz nazočne članove nazočili predstavnici mjesnih Udruga: KUD Dučec, DVD Mraclin, Udruga žena “Anđela Lovreković”, UVDR – Klub “Tomislav Hrkovec”, Udruga umirovljenika. Na samom kraju Skupštine uslijedila je pozdravna riječ gostiju. Predsjednik MO Tihomir Hubak je naglasio da Mjesni odbor ima suglasnost gradskih struktura za navedene radove. Zatim su pozdravne riječi uputili tajnik NS Velika Gorica Stjepan Petrac, tajnik velikogoričke Zajednice športskih udruga Davor Štuban i predsjednik Gradskog vijeća Grada Velike Gorice Neven Karas.