Prijava

Vaša prijava

Hrkovac kao Inzaghi, Jelačić pobijedio Lekenik


Po prekrasnom vremenu u Vukovini dobru pripremnu utakmicu odigrali su domaći šestoligaš Jelačić i Lekenik, petoligaš iz Sisačko-moslavačke županije, a pobijedio je spretniji Jelačić. Do 20. minute domaći nisu realizirali dvije lijepe prigode, a onda je s lijeve strane ubacio Smok, lopta je pogodila desnu vratnicu, a sve je pratio rastrčani i spretni Fabrizio Hrkovac te u stilu Filippa Pippe Inzaghija pospremio je izbliza u mrežu za 1-0.

Gosti su kroz igru pokazali kvalitetu, ali bili su bez realizacije do 45. minute. Tada je korner izveo Marijanović i uposlio Rakovića, ovaj je lijepo ubacio, da bi Šargač glavom samo produžio loptu u desne rašlje i na poluvremenu je bilo možda najpravednijih 1-1.

NK Lekenik natječe se u petom razredu hrvatskog nogometa

I u drugom dijelu utakmice igralo se dobro, žustro i ravnopravno, uz obostrane prilike za pobjedonosni gol. Zabio ga je Jelačić, u 84. minuti. Opet je Smok ubacio, a Damir Matković, sin negdašnjeg majstora Nine, glavom je pogodio za 2:1. Trener Jelačića Siniša Mioković zbog raznoraznih razloga nije mogao računati na više vrlo važnih igrača. Spomenimo na kraju, Lekenik je u svojoj ligi drugi u redoslijedu i kandidat je za proboj u 4. HNL središte Zagreb.

Trener Jelačića Siniša Mioković mogao je biti zadovoljan igrom svoje momčadi

JELAČIĆ – LEKENIK 2-1
VUKOVINA Igralište Jelačića. Gledatelja 30. Sudac: Meić (Donje Podotočje).
STRIJELCI: 1:0 Hrkovac (20), 1:1 Šargač (45), 2:1 Matković (84).
JELAČIĆ: Sakač, Herek, Radoš, Ivanjko, Godinić, Nikić, Relota, Smok, Matković, Hrkovac, Prizmić (još su igrali Klarić i Karlović). Trener Siniša Mioković
LEKENIK: Radošević, Jelen, Avramović, Horkaš, Heleši, Šargač, Marijanović, Prpić, Tome, Ivančić, Raković (još su igrali: Čosić, Grdjanić, Vratarić, Stojević). Trener Dean Medarević