Prijava

Vaša prijava

Turopoljac gostovao kod Poleta u Snašićima


Polet iz Snašića, malog mjesta nedaleko Labina u Istri, ugostio je županijskog prvoligaša Turopoljac iz Kuča nedaleko Velike Gorice. Prijateljska utakmica bila je vrlo korektna a tako je i rezultatski završila. Turopoljci su u prvih 45 minuta bili bolji i vodili s dva zgoditka razlike. Nakon odmora momčad Poleta zaigrala je poletnije i bolje što se reflektiralo i rezultatom. Prijateljski se nastavilo i u trećem poluvremenu u mjesnom domu uz večeru, harmoniku i pjesmu.

Foto: Mato Paviša

Iz Turopoljca su poslali prigodno priopćenje kojeg objavljujemo u cijelosti.

– Dugogodišnja poslovna suradnja između dopredsjednika NK Turopoljac Danijela Antolčić i Luke Franković iz NK Polet Snašići prerasla je u prijateljski odnos koji je sada prenesen i na nogometne klubove. Navedeni dvojac organizirao je pripremni i prijateljski susret dvaju klubova koji ‘žive’ u različitim nogometnim savezima na sjeveru i zapadu Hrvatske. Utakmica je odigrana u nedjelju 17.veljače 2019. na igralištu NK Polet Snašići uz idealno vrijeme i pratnju navijača. Za putovanje do Snašića bio je organiziran autobus uz veliku pomoć gospodina Tihomira Crnolatec, kojemu se NK Turopoljac zahvaljuje na velikoj pomoći. Od samog starta putovanja točno u 9:00 sati sve je proteklo u sjajnoj atmosferi i navijanju te čekanju početka utakmice, dogovorene za 14:00 sati. Dolaskom u Istru raspoloženje je bilo na vrhuncu. Oko 12:30 igrači i navijači Turopoljca srdačno su dočekani od strane domaćina. Utakmica je protekla u prijateljskom ozračju pa i isto takvom konačnom rezultatom 2:2. Prekrasno gostoprimstvo obavezuje Turopoljac da uzvrat u Kučama bude na isti način na igralištu ali i u takozvanom trećem poluvremenu. Domaćin se u Snašićima potrudio da sve bude na visini uz istarske delicije za sve prisutne u prostorijama mjesnog odbora. Na kraju još jednom velika hvala svima iz NK Polet i radujemo se uzvratnoj utakmici na jesen prije početka novog prvenstva. ČEKAMO VAS!!! –

Foto: Mato Paviša

 POLET (S)     2

TUROPOLJAC    2

SNAŠIĆI Igralište Poleta. Gledatelja 100. Sudac: Florijan Belavić (Labin).

STRIJELCI: 0:1-Matek (19), 0:2-Hrženjak (42), 1:2-Lazarić (49), 2:2-Načinović (80).

POLET: Kršulja, Černjul, Zahtila, Safin, Lazarić, Popović, Gušić, Belušić, Fornažar, Ružić, Gulin (još su igrali: Mujačić, Načinović, Mikleuš, Franković, Bučić, Rutko, Sarać).

TRENER: Dalen Mohorović

TUROPOLJAC: I. Zagorac, Balenović, Paradžik, Jurić, Anđelić, Hrženjak, Šestok, Đuksi, Šejić, Lučić, Matek (još su igrali: M. Zagorac, Petrović, Jambrešić, Rak, Bajramović, Markulin).

TRENER: Ivica Burić


Dinamova mladost nadigrala Turopolje

U prometnoj nesreći kod Selnice poginuo muškarac (41)