Prijava

Vaša prijava

FOTO Učenice Gimnazije pobjednice u košarci na gradskom natjecanju


Natjecanje srednjih škola Grada Velike Gorice u košarci za djevojke u organizaciji Gimnazije Velika Gorica održano je danas u dvorani Srednjih škola. Natjecala su se tri školska sportska društva: ŠSD GVG (Gimnazija, voditelj Gordan Polan, prof. savjetnik), ŠSD Bumbar (Ekonomska škola, voditeljica Vesna Ban, prof.) i ŠSD Zrakoplovac (Zrakoplovna tehnička škola Rudolf Perešin, voditelj Krešimir Lušić, prof). Ekipe su odigrale turnir po jednostrukom bod sustavu (svaka sa svakom), a utakmice su igrane u trajanju 4×5 minuta efektivne igre. Sve utakmice sudio je Josip Habljak. Ekipe su nagrađene prigodnim medaljama.

01.03.2019. Velika Gorica – Gradsko natjecanje srednjih škola u košarci za djevojke. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Pobjednice su igračice GVG-a koje su boljom igrom tek u drugom poluvremenu osigurale pobjedu protiv djevojaka iz Ekonomske, koje su u prve dvije četvrtine bile u vodstvu (8:4) i na poluvremenu su bile u prednosti (8:6). U 3. četvrtini Ekonomska nije uopće poentirala i gimnazijalke su serijom 8:0 stekle odlučujuću prednost (14:8).

01.03.2019. Velika Gorica – Gradsko natjecanje srednjih škola u košarci za djevojke. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Ovom pobjedom ŠSD GVG se kvalificiralo na županijsko natjecanje srednjih škola, koje će biti održano u organizaciji Gimnazije u ovoj istoj dvorani.

Galerija fotografija

Gradsko natjecanje srednjih škola u odbojci za djevojke

Rezultati, redoslijed, sastav pobjednica

GVG – ŠSD Zrakoplovac 31:12, ŠSD Bumbar – ŠSD Zrakoplovac 22:3, ŠSD GVG – ŠSD Bumbar 16:11.

Redoslijed: 1. ŠSD GVG 4 (2 2 0 47:23), 2. ŠSD Bumbar 3 (2 1 1 33:19), 3. ŠSD Zrakoplovac 2 (2 0 2 15:53).

ŠSD GVG: Lara Ćopić, Marija Lukač, Dora Tičarić, Dora Ciprić, Sara Sremić, Ivona Cvetnić, Matijana Krišto, Lea Tržan, Ema Sabljaković, Ana Maria Bradić, Valerija Vidaković, Ana Cerovski. Voditelj: Gordan Polan, prof. savjetnik.