Prijava

Vaša prijava

Brat zvijezde Celtica sudio, Dinamo Hidrel ‘sedmicom’ provozao Turopolje


Nogometni ligaši s područja Velike Gorice minulog vikenda imali su posljednje provjere pred start prvenstva. Igrane su Kup utakmice, a oni koji su prije sedam dana ispali organizirali su međusobne dvoboje kao generalne probe. Tako su u subotu u Novom Čiču igrali Dinamo Hidrel i Turopolje. Jače rangirani Hidrel zabio je u prvih 45 minuta šest komada, a igrali su uglavnom juniori. Blistali su tada trostruki strijelac Žugaj i dvostruki Blažević. Zabio je još i Slivak u 27. minuti.

Ulaskom onih iskusnijih više to nije izgledalo tako dobro, a u strijelce se još upisao samo Gmižić iz jedanaesterca. Za Dinamo Hidrel igrali su Nikolić, Ž. Josić, Čurla, Panić, Španiček, Slivak, Šantek, Blažević, Žugaj, D. Josić, Prnjak, B. Filipović, Sudar, Pudić, Pandurević, Gmižić, Jambrešić, M. Filipović, Stojsavljević, S. Andrišević i Krajinović. Trener: Neven Andrišević.

Bijeli dres Turopolja nosili su Zekić, Galeković, Ma. Filipović, Bermanac, Belčić, Ceković, Cvetnić, Sugnetić, Sejfović, Kompes, Sejdinović, Matanović, Reščić, Huskanović. Trener: Željko Cvetnić.

Pred 35 gledatelja sudio je Nikola Šimunović, brat negdašnjeg igrača Dinama, a sada Celtica Joze Šimunovića.