Prijava

Vaša prijava

Prilika za dobro djelo je tu, udruga ‘Suncokret ‘ traži volontere


Udruga za osobe s invaliditetom ‘Suncokret’ priprema mnoge aktivnosti i edukacije u nadolazećim mjesecima za međusobno povezivanje budućih volontera i članova udruge. Predavanja,  na kojima će se govoriti o problematici osoba sa invaliditetom i teškoćama s kojima se susreću u svakodnevnom životu, držat će stručnjaci za logopediju, psihologiju, rehabilitaciju.

Aktivnosti kreću s upoznavanjem same udruge, a termini u kojima će se one održati su 23. i 30. ožujka te 4. svibnja 2019. godine u trajanju od 11 do 12:30 sati .

Potencijalnim volonterima biti će ponuđene neke od aktivnosti, poput vođenje ili sudjelovanje u kreativnim radionicama, odlazaka u kino, muzeje i kazališta, druženje i pružanje pomoći u svakodnevnom životu, posjete starijima i nemoćnima.

– Treba naglasiti da će se zainteresiranim volonterima rad organizirati prema njihovim interesima i slobodnom vremenu te da se mogu javiti i oni koji žele biti u bazi volontera.- poručuju iz udruge

Prepoznaješ se u navedenim aktivnostima i želiš svoje slobodno vrijeme pokloniti onima kojima je to zaista potrebno? Onda ne preostaje ništa drugo nego da se prijaviš.

Potrebne podatke, ime i prezime, datum rođenja, zanimanje, godinu studija, iskustvo volontiranja, ako postoji (gdje, koliko dugo i s kojom skupinom), vremensku raspoloživost i motivaciju za volontiranje dovoljno je navesti u prijavi koju možete poslati na mail: udruga.suncokret.vg@gmail.com. Prijave traju do 17. ožujka ove godine.