Prijava

Vaša prijava

Skandal! Djevojka optužila Atiewmena za fizički napad


Jutro nakon velike pobjede nogometaša Dinama protiv lisabonske Benfice idilu je pokvario slučaj u kojem glavnu ulogu ima Dinamov Nigerijac, bivši igrač Gorice Iyayi Belive Atiemwen (23). Ovaj sjajan nogometaš, kojeg su u Gorici prozvali Beli, pa ga na zimu prodali u Maksimir za nešto više od 2,5 milijuna eura, ostao je na klupi protiv Benfice, nije ulazio u igru, no zato mu je nastavak večeri navodno bio prilično sadržajan.

Djevojka koja na Instagramu ima profil s imenom Iva Bošnjak i napomenom da je iz Osijeka optužila je Belog za fizički napad, a u svome postu navodi i kako je u pomoć pozvala policiju. Njezinu objavu prenosimo u integralnom obliku:

“Ja, Bošnjak Iva javno objavljujem ovo, noćas između 23,00 fizički sam napadnuta od strane dotičnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen, zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slucaj, a gospodin nakon dolaska policije je rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života! i opet javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja… S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio!! Gospodine Atiemwen, ne bojim te se kao što sam rekla, ti si na to rekao da ja neznam tko si ti, “ja sam igrač Dinama” te ovim putem javno prozivam i nogometni klub Dinamo! S svojom izjavom i tužbom idem u sve novine, dok pravda ne pobjedi!! Prema izjavama drugih ljudi ja nisam jedina, koja je doživjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure nebi doživjele ovako iskustvo! Također hvala svima na podršci ja sam dobro.”

Tek se očekuje reakcija iz Atiemwenova kluba, ali i završetak policijske istrage, koja bi trebala razjasniti sve detalje ovog slučaja.