Prijava

Vaša prijava

Svakome po bod! Ni lider ne može do punog plijena na Udarniku


Subotnje popodne izmamilo je na igralište u Kurilovcu oko 150 gledatelja, koji su gledali dobru i kvalitetnu izvedbu i jedne i druge momčadi po tvrdom i grbavom terenu. Igralo se obostrano čvrsto i agresivno, prigode su se redale na obje strane, s tim da je domaćin imao par izglednijih prigoda, koje nije iskoristio u samom otvaranju utakmice.

Gosti su ozbiljnije zaprijetili u 22. minuti preko visokog Mislimija, koji je glavom uspio vratiti skoro izbačenu loptu u gol-aut na drugu vratnicu, a Prijić neometano pogodio za vodstvo gostiju. Na poravnanje rezultata nije se dugo čekalo, domaćin je ubacio u brzinu više i nakon svega nekoliko minuta Matoš pogađa za 1-1 i veliko veselje domaćih navijača.

S tim rezultatom otišlo se na odmor, a u nastavku drugog dijela gosti iz Mladine zaigrali su čvršće i agresivnije te u tri navrata zaprijetili Jelaviću koji je bez većih poteškoća sačuvao svoju mrežu. Na kraju susreta podjela bodova je i najrealniji rezultat viđenim.

KURILOVEC – VINOGRADAR 1-1
Igralište ŠRC UDARNIK. Gledatelja 150. Sudac: Ivan Marinčević (Mičevec).
Strijelci: 0-1 Prijić (22), 1-1 Matoš (28)
KURILOVEC: Jelavić, Čurek, Čunčić, Rajić, Povoljnjak (od 77. Roginić), Humeljak, Slunjski, Velić (od 58. Kelava), Perić (od 61. Desput), Krsnik, Matoš. Trener Perica Vidak
VINOGRADAR: Šolčić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Kelava (od 46. Handžić), Čakarun (od 60.Vukić), Prijić, Banić (od 77. Ramčić), Grdenić, Dučkić, Mislimi. Trener Velimir Vidić