Prijava

Vaša prijava

FOTO Vatrogasac i Buna odigrali bez pogodaka


Na startu proljetnog dijela prvenstva Vatrogasac i Buna su odigrali neodlučeno, u susretu koji je u prvom poluvremenu bio i igrom i prigodama siromašan. Po jakom vjetru pokušaji da se igra dugim pasovima završavali su tako da je lopta najčešće završavala u autu. Buna je prije odlaska na odmor imala sjajnu prigodu da dođe u vodstvo kada je Kovačić iz prekida s 20-tak metara pogodio vratnicu od koje se lopta odbila ispred gol linije (‘VAR’ iz Kobilića je potvrdio da pogotka nije bilo!).

11.03.2019. Kobilić – Prva županijska nogometna liga, 16. kolo: NK Vatrogasac – NK Buna. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Momčadi su u drugom poluvremenu odigrali nešto bolje, akcije su bile ipak povezanije, ali izrađeno je malo zrelih prigoda. Jedan udarac domaćih zaustavila je vratnica, a udarac Kadoića iz blizine zamalo je završio izvan nebranjenih vrata. Vatrogasac je pola sata igrao s igračem manje zbog opravdanog isključenja Matanovića (udaranje suparničkog igrača bez lopte). Završnicu je i Buna odigrala s 10 igrača, isključen je Šebek (druga opomena).

Vatrogasac je s 31 bodom na 3. mjestu (16 8 7 1 35:20 31), a Buna je sa 18 bodova na 11. mjestu (16 5 3 8 19:30 18).

Galerija fotografija

Prva ŽNL skupina Istok – 16. kolo

NK Vatrogasac – NK Buna 0:0

Kobilić. Igralište Vatrogasca. Gledatelja 70. Nedjelja, 10.03.2019., 15 sati. Sudac: Filip Krznarić (Zagreb). Pomoćnici: Dario Mužar i Tomislav Novosel (oba Velika Gorica). Delegat: Ivan Haluga (Mičevec).

VATROGASAC: Caput, Čumpek, Čavar, Krasnić, Muhić, Kontić (cap.), Ivkić, Sambol (od 70. Šošić), Matanović, Kadoić, Klarić. Trener: Nino Matković.

BUNA: F. Rak, R. Lučan, Jo. Rak, Mrkonjić (od 85. Muža), M. Rak, Kovačić, Mikulin (od 87. Matak), Huđber, Rovišan, Jelekovac (od 65. Ja. Rak), Šebek. Trener: Danijel Škojc.

Crveni kartoni: Matanović (55. min., udaranje suparničkog igrača bez lopte), Šebek (85. min., druga opomena).