Prijava

Vaša prijava

FOTO Gimnazija Velika Gorica 4. projektnom aktivnosti završila Erasmus+ KA2


Provedbom projekta White Rose u obliku četvrte mobilnosti dijela nastavnog osoblja i učenika Gimnazije Velika Gorica okončan je cjelokupni projekt Erasmus+ KA2. U završnom dijelu sudjelovale su: stručna suradnica pedagoginja Olieta Horvat Kardoš prof., vjeroučiteljica Ana Leder, dipl.teol. i dvije učenice, Lucija Stipić i Katarina Bačurin. Gimnazijski tim proveo je sedam dana u Londonu (Ujedinjeno Kraljevstvo) s kolegicama i kolegama iz drugih europskih zemalja. White Rose je bila kampanja za borbu protiv nasilja nad ženama.

11.03.2019. Velika Gorica – Gimnazija Velika Gorica završila Europrojekt Erasmus+ KA2. Foto: GVG

Prije toga, 3. mobilnost projekta pod nazivom Jačanje kapaciteta za digitalno zrelu i inkluzivnu školu provedena je na stručnom usavršavanju How to make your school more digital na Tenerifima (Španjolska). Na tom skupu predstavnice Gimnazije Velika Gorica bile su ravnateljica dr.sc. Brankica Žugaj i nastavnica talijanskog i njemačkog jezika Dolores Stojanović, prof. savjetnica.

11.03.2019. Velika Gorica – Gimnazija Velika Gorica završila Europrojekt Erasmus+ KA2. Foto: GVG

U društvu 40 polaznika iz drugih europskih zemalja (Grčka, Italija, Španjolska, Švedska, Litva, Estonija) ravnateljica i profesorica imale su prigodu predstaviti Gimnaziju i našu zemlju, usporediti hrvatski obrazovni sustav sa sustavima drugih zemalja, raspraviti iskustva o uporabi IK tehnike u školama i istražiti dodatne mogućnosti uvođenja digitalnih inovacija u škole 21. stoljeća. Opažanje teorijske i praktične nastave u srednjoj školi te razmjena iskustava s drugim kolegama iz Europe pridonijet će podizanju kvalitete procesa rukovođenja i upravljanja, učenja i poučavanja te digitalnog  sazrijevanja Gimnazije Velika Gorica.

Galerija fotografija