Prijava

Vaša prijava

FOTO Prošlogodišnje aktivnosti Hrvatskog udruženja mažoret timova ocijenjene odličnim


Redovna godišnja skupština Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT) održana je jučer u prostorijama Turističke zajednice Grada Velike Gorice. Sjednicu je vodilo radno predsjedništvo u sastavu: Milosava Katić, predsjednica HUMT-a, članovi Nikolina Jerković, Andreja Marković i Vlado Palac te zapisničarka Josipa Razum. Nazočni su bili i novoizabrani mladi čelnici nekih klubova tako da se može reći kako se HUMT ‘podmladio’. Izvješća o aktivnostima i financijama za 2018. godinu, kao i plan rada i financijski plan za 2019. godinu usvojeni su jednoglasno i bez rasprave.

10.03.2019. Velika Gorica – Godišnja skupština i Trenerska škola Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT). Foto: David Jolić/cityportal.hr

Zajednička ocjena je odličan za sve ono što je urađeno u prošloj godini te je naglašeno kako su ta dostignuća i velika obveza za članstvo da se napravi kvalitetni pomak i u ovoj godini. Jedno od jamstava za dugoročni uspješan rad je i skupina licenciranih samostalnih trener(ic)a iz Trenerske škole HUMT-a. Licencirani treneri(ce) su: Milosava Katić, Vlado Palac, Josipa Razum (svi su položili završni ispit 10.06.2018.), Mateja Horvatin, Petra Kocman, Valentina Kušanić, Lucija Palac, Ana Marija Benčić (sve su završni ispit položile 22.10.2018.), Irena Došlić Tešanović, Paula Vrdoljak, Antonija Furda, Višnja Škof, Matea Letoja, Tajana Kovačević, Tena Šarić, Sanja Matić i Vedrana Ružić (sve su ispit položile 10.03.2019.).

 

10.03.2019. Velika Gorica – Godišnja skupština i Trenerska škola Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT). Foto: David Jolić/cityportal.hr

 

Jučerašnji dan je za vodeće ljude HUMT-a, odnosno sudačko povjerenstvo bio dug, jer su cjelodnevne aktivnosti krenule od 8 sati. Predavanje odnosno medicinski seminar za trenere (prevencija sportskih ozljeda) održan je u prostorijama Mjesnog odbora Veliko Polje. Istovremeno su u prostoru DVD-a Velika Mlaka mladi treneri 5. generacije Trenerske škole HUMT-a polagali početne ispite, pismene i praktične. Demonstratori su bile mažoretkinje svih uzrasta Plesnog kluba Barbara, kojima su to bili i treninzi.

Galerija fotografija