Prijava

Vaša prijava

Upoznajte žene koje svojim životima i djelovanjem inspiriraju


Gorički klub mladih u petak organizira’ Živu knjižnicu’ u kojoj će se predstaviti Đurđa Dehin, Marina Drašković, Ana Katulić i Vesna Tafra. Tema ove žive knjižnice su zanimljivi životi žena u lokalnoj zajednici Velike Gorice, koje svojim životima i djelovanjem inspiriraju.

– U ‘Živu knjižnicu’ dovodimo vam čak četiri ‘knjige’ sa snažnim i zanimljivim pričama: Đurđu Dehin, Marinu Drašković, Anu Katulić i Vesnu Tafru. Dakle, u ovom slučaju knjige su ljudi, koji ne samo da informiraju, već mogu odgovarati na pitanja te ih postavljati i tako i same steći nova znanja. Ne propustite doći i poslušati ih jer sve su to žene koje ne samo da će vas inspirirati i zadiviti svojim pričama, već će ostaviti značajan utisak pokazujući vam kako to izgleda kada žena odluči ostvariti svoj cilj – poručili su iz GKM-a.

U ‘Živoj knjižnici’ čitatelji ‘posuđuju’ knjigu na ograničeno vrijeme, te je nakon čitanja ‘vraćaju na policu’. Nakon razgovora s jednom ‘knjigom'”, tj. izlagačem, čitatelji se rotiraju s drugima te potom upoznaju novog izlagača.

Druženje počinje u 19,30 sati u prostoru Centra za posjetitelje Turističke zajednice Velika Gorica.