Prijava

Vaša prijava

Doznajte dileme jedne tinejdžerice


Na daske goričke Scene nam stiže poučna ali i zabavna predstava ”Sarina nit”, čija protagonistica je mlada djevojka koju glumi Sara Ipša. Ova tinejdžerica promatra stvarnost svojih roditelja čiji su razgovori i pažnja površni.  Njoj se to nikako ne sviđa, stoga u svojim snovima pronalazi novi, čudesni svijet izgrađen od vlastitih želja, potreba, ali i strahova.

„Smijem li ja biti ja?“ – pita se djevojčica Sara koja polako, ali sigurno korača prema odrastanju i sazrijevanju. Ma koliko god bili otkačeni, čudni, nejasni i strašni, Sarini snovi na svoj osebujan način daju joj hrabrost i pomažu da se suoči s problemima kako bi zabljesnula u najboljem svijetlu.

Pitanja s kojima se susreće tipična su za tinejdžere, a hoće li njeno traganje za „pravim“ odgovorima biti uspješno, doznati možete 16. ožujka 2019. u 19: 00 sati u Dvorani Gorica, gdje će se premijerno izvoditi.

-Predstava potiče  mlade na razmatranje problema s kojima se susreću i nadahnjuje ih u traganju za odgovorima na sva važna životna pitanja. Odgovori su tu, samo se treba potruditi pronaći ih u labirintu života – objašnjava redateljica  Ivana Peroš.