Prijava

Vaša prijava

Umjetnici u Cicibanu za 40. rođendan


Dječji vrtić Ciciban pridaje veliku pozornost osposobljavanju i profesionalnom usavršavanju svojih odgojitelja s ciljem poticanja cjelovitog razvoja djece kroz područje likovnosti. Potaknuti time, ovaj put organizirali su radionicu u sklopu koje će sudjelovati  dvadesetak velikogoričkih i zagrebačkih umjetnika. Likovna kolonija održat će se u subotu 16. ožujka, s početkom u 9.30 sati i trajat će do 17.30 sati,  u Vidrićevoj 2, u dvorani u prizemlju.

-Ova likovna kolonija nastavak je dugogodišnje brige našeg vrtića za poticanje dječje kreativnosti i razvijanja osjećaja za estetiku, pri čemu su važni faktori kreativan odgajatelj i poticajna okolina. Eminentni umjetnici koji stvaraju u prirodnom okruženju, dobar su poticaj likovnog izričaja djece – pojašnjava ravnateljica DV Ciciban, Tatjana Karlović.

Radovi nastali na koloniji bit će namijenjeni estetskom uređenju Dječjeg vrtića Ciciban Velika Gorica. Tako će djeca dobiti  potpunu sliku, odnosno zaokruženu cjelinu, upoznajući umjetnika i prateći umjetničko djelo od nastanka do njegove funkcije ukrašavanja prostora.