Prijava

Vaša prijava

Od nedjelje u kinu kraljevski pas i bjegunac Forrest


Ne biste vjerovali, ali osim što je Belgija centar Europske Unije, od ove nedjelje imat ćete prilike pogledati sinkronizirani animirani film ‘Korgi – Kraljevski pas velikog srca’ u režiji belgijanca Bena Stassena. U središtu radnje je Rex, najomiljeniji nestašni pas britanske kraljice, koji se jednog dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tijekom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet. Projekcije su 18., 19. i 20. 3. u 18:00; 17. 3. u 18:30.

Za ljubitelje kombinacije drame i komedije tu je i Robert Redford  u ulozi odvažnog 70-godišnjeg bjegunca koji svojim vještim pljačkama impresionira javnost. ‘Kavalir s pištoljem’ temeljen je na istinitoj priči o Forrestu Tuckeru, kojem su neprestano za petama detektiv i njegova žena koja ga voli unatoč njegovoj izabranoj profesiji. Projekcije su 18., 19. i 20. 3. u 20:00; 17. 3. u 20:30.

Napominjemo kako kino do 16. 3. ne radi zbog zauzetosti dvorane probama i premijernom izvedbom nove kazališne predstave  ‘Sarina nit’ Scene Gorica, a koja bi mogla privući tinejdžere i riješiti njihove dileme.


Upisi u 1.razred