Prijava

Vaša prijava

Stiže glazbenik iz Niša, a nije cajka! A uz njega je i lijepa arhitektica Sara…


Ove subote u Veliku Goricu nam dolazi glazbenik iz Niša, a nije na harmonici i nema veze sa cajkama i turbofolkom!, rečenica je kojoj su organizatori najavili jedan poseban koncert koji će se održati u goričkom Caffe baru Alkar.

S početkom od 20 sati, barem je tako službeno naznačeno, u Alkaru će se predstaviti vrlo zanimljiva i intrigantna glazbena kombinacija, koju čine Dimitrije Dimitrijević, Sara Renar te još neki gosti. Dimitrije Dimitrijević naziv je za kantautorski poduhvat Dimitrija Simovića, basista i pjevača grupe Igralom, i on će biti glavni lik ove večeri.

“Na koncertima Dimitrijevića možete čuti elemente trip hopa, bluesa, synth popa, jazza, funka, elektronike, RnBa, ambientala…”, predstavljaju organizatori izvođača koji će donijeti malo drukčiju ponudu u naš grad.

Sasvim konkretno, to zvuči ovako nekako…

Na ovakav glazbeni izričaj nadovezat će se Sara Renar, čije ime će mnogima zazvučati poznato.

“Sara Renar hrvatska je kantautorica i pjevačica. Njezin glazbeni izričaj je alternativan i eksperimentalan, uz primjese indie i pop glazbe te malo elektronike. Po struci je arhitektica, a njezina ljubav prema glazbi došla je tek kasnije i rezultirala osvajanjem Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Poznata je po svojoj karizmi, skromnosti i osmijehu kojeg u privatnom životu ne skida s lica”, stoji u opisu druge zvijezde večeri.

Lijepa i talentirana Sara zvuči ovako…

Ako nekome sve ovo nije dovoljan razlog da dođe u Alkar i provede večer uz glazbu kakvu se ne može često čuti u našem gradu uživo, recimo još i ovo… Ulaz je besplatan!